My Arousing Heart


 
PortalHomeCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Zašto je ženska masturbacija tabu

View previous topic View next topic Go down 
Message
avatar
ADMIN
 
 

Posts217
Reputation0
Join date2017-02-03

PostSubject: Zašto je ženska masturbacija tabu   Sat Feb 25, 2017 9:58 pm

Čini se da su vibratori svuda. Prvo su ih proslavile dame iz kultne serije Seks i Grad, a sada je ceo film Hysteria posvećen njima; međutim i pored toga ženska masturbacija je još uvek tabu tema.[You must be registered and logged in to see this image.]


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]


Last edited by ADMIN on Sat Feb 25, 2017 9:59 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
http://myarousingheart.forumotion.com
avatar
ADMIN
 
 

Posts217
Reputation0
Join date2017-02-03

PostSubject: Re: Zašto je ženska masturbacija tabu   Sat Feb 25, 2017 9:58 pm

Iako je važno da žene oslobode svoju seksualnost, a vibratori tu igraju značajnu ulogu, postavlja se pitanje čemu odjednom tolika histerija oko ovih seksi igračkica? Zašto su vibratori (koji ne postoje od juče) odjednom dobili toliko na važnosti; zar ženama nije dovoljno da se jednostavno dodiruju tamo dole - a za to im nije potrebna nikakva plastika na baterije.

Histerija je medicinska dijagnoza koja se pripisivala ženama sa poremećajima materice koje su pratili i ekstremni emotivni izlivi osećanja - što je zahtevalo medicinski tretman. Tokom 19. veka taj tretman je podrazumevao vibratore; dakle našim čukunbakama je bila potrebna medicinska dozvola da bi masturbirale.

Vibratori su još uvek prilično popularni, iako histerija nije više održiva medicinska dijagnoza.

Međutim koliko god da se priča o vibratorima i ženskoj masturbaciji - ona je još uvek tabu tema u svetu, iako to svakako ne zaslužuje. Smatra se da dobre devojke to ne rade.

Sa sve većom upotrebom vibratora one ne moraju same da se zadovoljavaju već za to imaju najrazličitije vrste ovih seksi igračkica. Ali čini se da je pripadnicama lepšeg pola i dalje potrebna dozvola da bi masturbirale.

Potrebno je da im bude odobrena kreditna kartica u radnji i moraju pročitati pažljivo uputstvo na kutiji koje ima objašnjava kako da se stope sa svojim najdubljim potrebama.

Iako to možda ne važi za sve žene, čini se da je tolika popularnost vibratora još jedan slučaj pokoravanja ženske seksualnosti na tržištu, umesto da se ona slavi i istražuje.

Nadamo se da je blizu dan kada će se na žensko samozadovoljavanje gledati kao i na muško. Ženama nije potrebna magična roze plastika da bi našle zadovoljstvo; njima je potrebno saznanje da je to u redu, da je više nego u redu doživeti i uživati u jednoj od prednosti ljudskih bića.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://myarousingheart.forumotion.com
 
Zašto je ženska masturbacija tabu
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Čečenska mafija preuzima Bec

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
My Arousing Heart :: MY AROUSING HEART MAGAZIN :: Musko - Zenski kutak-
Jump to: