My Arousing Heart


 
PortalHomeCalendarFAQSearchMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Ženske greške

View previous topic View next topic Go down 
Message
avatar
ADMIN
 
 

Posts217
Reputation0
Join date2017-02-03

PostSubject: Ženske greške   Sat Feb 25, 2017 9:23 pm

Pre odlaska na posao žena se dotera, sredi frizuru, našminka se i lepo se obuče. To je u redu ali na poslu nema njenog muža. Kada dođe kući, žena se presvuče u staru majicu, široku trenerku, skine šminku i tako dočekuje svog muškarca. I onda se pita zašto je muž više ne primećuje. Prema tome – doterujte se pre svega za svoje muževe.

Za razliku od žena, koje u određenoj situaciji plaču i razgovaraju, muškarci ne prepričavaju svoja osećanja već pokušavaju da urade nešto u datoj situaciji. Ta osobina je veoma korisna, pod uslovom da žene poštuju njihovu specifičnost.

Muškarci su skloni da oproste kada se žene lepo ophode prema njima. Za razliku od većine žena, oni definitivno nisu skloni da se tvrdoglavo dure. Jačem polu se pripisuje manjak emocija zato što se trude da budu jaki i nastave dalje bez obzira na osećanja i bol koji osećaju.

Da se razumemo, to nije mana, već karakteristika muževnosti. Žene ne bi smele da mere ili tumače emocije muškaraca na osnovu sopstvenih reakcija i osećanja. Nikada ne kritikujte svog muškarca u društvu. On ne voli kada vi loše govorite o njemu, jer ga tada češće obuzimaju bol i patnja nego gnev.


[You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
http://myarousingheart.forumotion.com
 
Ženske greške
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
My Arousing Heart :: MY AROUSING HEART MAGAZIN :: Musko - Zenski kutak-
Jump to: